Tudástár – intimtölcsér, intimkehely használata

Mi a Yuuki Hölgykehely?

yuuki hölgykehely intimtölcsérA Yuuki Hölgykehely intimtölcsér egy menstruációs segédeszköz, amely tökéletes alternatívája a régimódi tamponnak és a betétetnek. A hüvelybe történő felhelyezés után felfogja a menstruációs folyadékot, egy kis tarályban, tölcsérben, amelyet elegendő 8-12 óránként cserélni.
Az alábbiakban bemutatjuk az intimtölcsér használata részleteit.

Méretválasztó – Yuuki Hölgykehely

yuuki hölgykehely intimtölcsér S méretS méret

S méretet akkor kell választanod ha fiatalabb vagy, mint 35 éves és nem szültél még természetes úton. Ha szültél már természetes úton és a kisebbik méretet választod, akkor előfordulhat, hogy szivárogni fog az intimtölcsér.

yuuki hölgykehely intimtölcsér L méretL méret

Az L méretet akkor kell választanod ha elmúltál már 35 éves és rendszeres szexuális életet élsz vagy ha szültél már természetes úton. A nők döntő többsége ezt a méretet választja.

Hajtogatási technikák

C-betűs hajtogatás – hajtogass C betűt

Yuuki intimkehely C betűs hajtogatás
  1. Nyomd össze a kelyhet az egyik oldalról a kép szerint.
  2. Hajtsd félbe a kelyhet, két oldalról összenyomva.
  3. Ebben a pozícióban tudod felhelyezni.

Benyomós hajtogatás – nyomd be a kehely egyik oldalát

Yuuki intimkehely benyomós módszer

7-es módszer – hajtogass 7-es számot az intimkehelyből

Yuuki intimkehely 7es módszer

Felhelyezési útmutató

intimtölcsér, intimkehely használata felhelyezés helyesen

Helyes

intimtölcsér, intimkehely használata felhelyezés helytelenül

Helytelen

intimkehely, intimtölcsér használata felhelyezés helytelenül

Helytelen

Valakinek már azonnal megy, de ha nem, akkor egy nagyon kevés gyakorlással tökéletesen elsajátítható a helyes felhelyezés. Az intimkehely használata egyszerű.
Ne olyan magasra helyezd, mint a tampont, mert akkor szivároghat, ugyanis ilyenkor a méhnyakra rácsúszhat, vagy mellé kerül, ahelyett, hogy a hüvely falához simulna és a megfelelő helyen fogná fel a menstruációs váladékot.

Túl alacsonyra sem érdemes helyezni, hiszen ekkor lentebb csúszhat. Ilyen esetekben a kilógó szár miatt bentebb is tolódhat a mozgás során. Amennyiben zavar a fogóka, vágd vissza, vágd méretre. A túl alacsonyra helyezett kehely szivárgáshoz vezethet.

A fenti ábra jól szemlélteti a helyes felhelyezési módszert. A megfelelő pozíció megtalálása nem nehéz, könnyen kitapasztalható és begyakorolható. Az intimkehely és a hozzá tartozó szár találkozási pontja pont a szeméremcsont fölé kerüljön (álló helyzetben történő felhelyezés esetén).

30 napos Kipróbálás Garancia

Kipróbálom

Használd ki, amíg tart az akció

Rendeld meg a Yuuki intimtölcsért. Használd, próbáld ki 30 napon keresztül, és ha nem válik be valamilyen oknál fogva, csak küldd vissza számunkra és mi visszatérítjük a teljes vételárat. Nem kérdezünk, nem kötekedünk, hanem szó nélkül, 48 órán belül visszautaljuk számodra az intimkehely vételárát.

A hölgykehely eltávolítás, ürítése

Nagyon könnyű dolgod van. Van egy fogantyú az intimkehely alján. Ez segít a könnyebb kivételben. Ahhoz, hogy kényelmes legyen, az első pár használat után a megfelelő méretre kell vágni. Ügyelj arra, hogy a többi része ne sérüljön, így az intimtölcsér használata megfelelő lesz.

  1. Fontos, hogy előtte alaposan moss kezet és töröld szárazra.
  2. Helyezkedj el kényelmesen, a legtöbben nő a guggolást választják.
  3. Fogd meg az intimkehely fogantyúját, majd finoman húzd egy kicsit lejjebb.  Amikor már eléred a szár végét, akkor nyomd össze az intimkehely legalját. Ekkor megszűnik a gyenge vákuum, ami a helyén tartja. Így könnyedén eltávolíthatod oldalirányú mozdulatokkal.

Ne aggódj, ha elsőre egy kicsit nehéz vagy hosszadalmas a művelet. 2-3-4 alkalommal könnyedén bele tudsz tanulni.

Milyen gyakran ürítsd a Yuuki Hölgykehely intimtölcsért?

Ha erős a vérzésed, akkor 4-8 óránként, ha nincs erős vérzésed, 8-12 órát is könnyedén ellehetsz az intimkehellyel.

Hölgykehely, intimkehely tisztítása

Tisztítás nyilvános helyen, ha nem vagy otthon
NEM kell nyilvános mosdóban a többi nő előtt kiüríteni és elöblíteni az intimtölcsért.
3 tökéletes módszer is van erre.
A WC-ben kiüríted a tartalmát, majd elöblíted a nálad lévő ásványvízzel és szárazra törlöd.
A WC-ben kiüríted a tartalmát, majd áttörlöd intim törlőkendővel és újra használható.
A WC-ben kiüríted a tartalmát, elteszed a tároló dobozba, majd egy csere intimtölcsért használsz. Így nem kell vacakolnod törölgetéssel, és otthon tisztára tudod mosni.

Tisztítás otthon
Kényelmesen el tudod öblíteni az intimkehelyt. Öntsd ki a tartalmát, majd öblítsd el alaposan vízzel. Ha szappannal mosod el a kelyhet, akkor figyelj arra, hogy szappanmaradvány ne maradjon rajta. A következő felhelyezésnél, bármilyen külső anyag irritálhatja a hüvelyt.

FONTOS

Ciklus alatt nem kötelező rendszeresen kiforralni, mivel 100% orvosi szilikonból készül, így nem tudnak megtelepedni rajta a baktériumok.

Intimtölcsér fertőtlenítése
Megteheted mikrohullámú sütőben vagy főző edényben.

MIKRÓBAN
Mikróban történő fertőtlenítéskor használd a Yuuki zöld fertőtlenítő dobozt, amelyet az intimtölcsérhez kaptál.
Figyelj arra, hogy a dobozon lévő jelzésig lepje el a víz, különben deformálódhat forralás közben. 700W-os teljesítményre állítsd a mikródat és 5-5,5 percig hagyd benne.
NE állítsd magasabb teljesítményre, mert kicsapódhat belőle a víz, ami hosszútávon nem tesz jót a mikrónak.

FAZÉKBAN történő fertőtlenítés
Egyszerű forralással lehet fertőtleníteni. Figyelj arra, hogy a víz teljesen lepje el az intimkelyhet. Ha nincs teljesen a vízben, forralás közben, akkor forralás közben deformálódhat. 5-6 percig kell forralnod.